نورزندگی اجتماعی و خانوادگی آرشيو وبلاگ
نويسندگان سه شنبه 27 اسفند 1393برچسب:, :: 14:52 :: نويسنده : مرضیه پورباقر مهنه
آموزش سبزه عید نوروز
کاشت سبزه روی خاک های ژله ای روشی مناسب و بسیار ساده مخصوص محیط های آپارتمانی است که نیاز به مراقبت خاصی ندارد خاک های ژله ای می توانند جایگزین خاک شوند و چون روطوبت و آب را در خود نگه می دارند بذر یا گل به راحتی می تواند از آن تغذیه کند و به علت زیبایی در طرح و تنوع در رنگ زیبایی خاصی به کار شما می بخشد طرز کاشت سبزه با خاک ژله ای : یک بسته خاک ژله ای را در ظرفی ریخته و یک لیوان آب به آن افزوده پس از ۱۲ ساعت خاک ژله ای خیس خورده و متورم می شود دانه ها را بخیسانید سپس آن ها را داخل آبکش ریخته و آن را داخل ظرف اصلی که می خواهید سبزه رد آن سبز شود بریزید اگر می خواهید از بذر ظریف استفاده کنید جام یا ظرف مورد نظر را پر از خاک ژله ای کنید فقط ۲ سانت از لبه ظرف خالی باشد سپس مقداری خاک ژله ای برداشته و خوب له کنید و به ضخامت نیم سانتی متر روی سطح جام بریزید و با دست مرتب کنید سپس بذر را بدون خیس کردن فقط یک لایه روی خاک ژله ای له شده بپاشید. یک نایلون روی آن بکشید و تا وقتی نایلون روی آن است نیازی به آب دادن نیست سبزه را در محل پرنور به دور از آفتاب مستقیم قرار داده و بعد از دو روز که جوانه ها نمایان شد نایلون را برداشته و هر دو یا ۲۳روز یکبار آن را سیراب کنید بر روی خاک های ژله ای از بذر شبدر و منداب استفاده نکنید منبع:آي هديه پنج شنبه 8 آبان 1393برچسب:, :: 7:30 :: نويسنده : مرضیه پورباقر مهنه
حلوای تیره
آرد سفید 2 لیوان . شکر 1 لیوان . آب 1 و 1/2 لیوان . گلاب 1/3 لیوان . کره 50 گرم روغن مایع 1 لیوان . زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری . پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه : برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.
حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.
نکته ها : بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک میباشد ؛ میتوانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو ( نان بستنی ) نیز سرو کنید ، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.
اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ارد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن ارد به روغن بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست !
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها |
|||
|